Thursday, February 19, 2009

Tagged by Mimi

Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda.


2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.

Orang yang tag saya Mimi. Cousin kepada suami saya. Ada baby boy yang comel dan adorable.

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya

1. Saya di lahirkan di Seremban, yang sekarang ni wad utk pesakit jiwa. Hahaha, dulu2 jadi joke, everytime adik beradik lalu will show my hospital yang lama tu , opposite my brother's hospital yang tersegam indah.
2. Suka makan typical nogori dish masak lomak cili padi, can't get enough of this dish, steak with mushroom sauce, nando's extra hot peri peri, sambal tumis..ok you get my drift.. I am hot stuff...My daughter Tina mengikut, she has to have her dose of sambal every day.
3.Ada three girls. Semua tanya bila nak dapat boy. Am trying although the biological clock is ticking very very loudly.
4. Suka masak or try new dishes.
5. Eh eh sama macam mimi tak tahan bau rokok serta merta boleh dapat migraine, husband smoke mcm chimney tapi....
6. Sekarang sedang belajar berenang, as blogged earlier, bila rajin buat T-tapp atau aerobics with weight atau qigong.. bila tiba moodlah.. kalau tak tu..dok depan laptop ni le..
7. Suka crafts..semua kalau boleh nak buat sendiri.. lagi pun cheapskate.. hehehe
8. Suka beading, eh tak tau ke redundant sebab di atas, craft jugakkan? anyway.. and jual barangan kemas and charms di www.charmsallure.blogspot.com.
9. Suka baca buku victorian mysteries.. Anne Perry, Robin Paige, and buku2 mystery by british authour cam Agatha Christie..and lately teramatlah suka buku2 Sophie Kinselle- shopaholic series dll.
10.Suka tengok CSI and Criminal Minds, Desperate Housewives, Midsummer Murders and House.. hehehe mcm lebih krg aje theme ni..


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog.

Alamak..

Boleh repeat tak
Shila
Lana
Mimi
Izan
mamammia
Helena