Wednesday, August 08, 2007

The colour Purple / Ungu


Purple is Cqistina's favourite colour. She just love this colour.

Purple is also my current colour- I go through phases of favourite colour or food, things, hobbies. Last Saturday I bought two bracelets both has the colour purple and white. On Sunday I bought three plants. Misai Kuching -white and purple- , Hydrangea which is light purple/ blue tinge and Marigold- well yellow- I chose it because it's Marigold- tho I'm not really sure it is.















Ungu- is the name of the group who will be performing tomorrow. Their current single is good although I don't really know what kekasih gelapku means.

Kekasih Gelapku- Ungu

ku mencintaimu lebih dari apa pun
meskipun tiada satu orang pun yang tau
ku mencintaimu sedalam-dalam hatiku
meskipun engkau hanya kekasih gelapku
..yakinlah bahwa engkau adalah cintaku
yang ku cari selama ini dalam hidupku
dan hanya padamu ku berikan sisa cintaku
yang panjang dalam hidupku.

ku mencintaimu lebih dari apa pun
meskipun tiada satu orang pun yang tau
ku mencintaimu sedalam-dalam hatiku
meskipun engkau hanya kekasih gelapku.

3 comments:

MAMAMIA said...

Lawa gelang2 tu. I like the 2nd one. Tapi, I tak leh sangat pakai gelang2 ni. Sensitive skin...

maklang said...

Salam...Maklang lompat dari mamamia ni..

Maklang suka jugak gelang2 macam tu, tapi selalunya bila nak beli, the getah will strech so much sebab pergelangan tangan maklnag ni comei sangat..

I like purple too...

Minahsongeh said...

Mamamia,

Senstive skin, susah jugak ye. Mine sensitive to metal- metal aje gatal2 except kalau gold or silver. Gemstone atau crystal ok pulak. I pulak pantang yang nampak colour2. Usually I prefer gemstone yang original dari swarski- atleast ada healing properties.
Mamamia- may I link your blog dengan mine?

Salam perkenalan, Mak Lang. Thank you for dropping by.

I kekadang find the gelang either too big or too small I mintak dia adjust. Masalah I getah dia kekadang terputus.. selalu sangat. Either I beli getah sendiri or kalau design complicated tu suruh dia restring. I thot of ganti dengan tali tangsi aje and letak some kind of clasp/fastening to solve masalah getah putus.